FK oslonci za navojna vretena 25,00 KM33,00 KM
SFU kuglicno navojno vreteno korak 10 37,00 KM50,00 KM / po metru

FF oslonci za navojna vretena

Kućište ležaja za trapezna i kuglična vretena, za fiksnu ili podržanu stranu.

Na stanju

Sku:0078

13,00 KM20,00 KM

Poništi izbor

Jedinice za podršku kugličnim vijcima

Jedinice za podršku kugličnim vijcima su korisne dopune vašem sistemu kugličnih vijaka. Naš trenutni pribor za kuglične vijke uključuje fiksne i bočne potporne sklopove ležaja za laka i velika opterećenja. Ove potporne jedinice sa kugličnim vijcima obezbeđuju korisnicima neophodne komponente (tj. sigurnosne navrtke za ležajeve, uskočne prstenove, itd.) za montažu osovina zavrtnja na njihovu mašinu. Ponuđene u šest različitih serija, površine ovih potpornih jedinica su tretirane crnim oksidom kako bi se sprečila korozija, i dostupne su u pravougaonom ili zaobljenom dizajnu.

 Jedinice za podršku sa fiksne strane

Jedinice za podršku sa fiksnom stranom dostupne su u tri serije, EK, BK i FK. Ove potporne jedinice su kompaktne veličine i omogućavaju jednostavnu instalaciju. Jedinice za podršku sa fiksne strane su pogonska strana potporne jedinice i povezane su sa motorom pomoću spojnice. Ove fiksne bočne potporne jedinice dolaze sa odstojnikom i sigurnosnom navrtkom za pričvršćivanje gotove osovine sa kugličnim zavrtnjem za potpornu jedinicu. Sve potporne jedinice dolaze sa ugaonim kontaktnim ležajevima koji su sastavljeni sa odgovarajućim prednaprezanjem i količinom podmazivanja.

 Jedinice za podršku sa strane

Jedinice za podršku sa strane su dostupne u tri serije, EF, BF i FF. Ove potporne jedinice su kompaktne veličine i omogućavaju jednostavnu instalaciju. Potporne jedinice sa oslonjene strane (takođe se nazivaju plutajućom stranom) dolaze sa ležajem i uskočnim prstenom za bezbedno montiranje gotove osovine sa kugličnim zavrtnjem na jedinicu za podršku. (Napomena: Ležaj nije fiksiran na poziciju unutar potporne jedinice sa strane).

Specifikacije

 Tehnički podaci

Tip d L H F E Dg6 A Lk B L1 T1 L2 T2 d4 d5 t SW Težina kg
FK 12 12 27 10 17 29,5 36 54 44 44 7,3 5 8,5 6 4,5 8 4 19 0,22
FK 15 15 32 15 17 36 40 63 50 52 9,8 6 12 8 5,5 9,5 6 22 0,39
Slike i tehnički crteži ovog proizvoda su napravljeni sa razumnom pažnjom i odgovornost je isključena za tačnost i tačnost ovih podataka.

Nosioci kućišta ležaja za vreteno kugličnog zavrtnja mogu se koristiti na fiksnim i oslonjenim krajevima kugličnog zavrtnja, čime se kuglični vijak montira u željeni položaj. Njegova kompaktna veličina se lako instalira, posebno u suženom prostoru. Pošto su ležajevi podmazani i podešeni na odgovarajući položaj, nema potrebe za dodatnim centriranjem ili procesima ugradnje, što smanjuje vreme ugradnje i održavanja.

Nudimo samo one tipove koji se najčešće koriste kod većine korisnika, na primer, većina naših modela nosi osovine do 20/25mm. Ako ste zainteresovani za neke vrste koje nisu prikazane u gornjoj tabeli ili u našoj online prodavnici, možete nam poslati e-mail sa vašim zahtevom i možemo vam dati ponudu za sve modele i veličine dostupne na tržištu.

 Pregled preseka primera kućišta vretena

 Primer montaže kućišta na vreteno

 Provera preciznosti i potpuno zatezanje jedinice za podršku

Dok proveravate otpuštanje kraja osovine sa kugličnim zavrtnjem i aksijalni zazor pomoću merača, do kraja pričvrstite maticu kugličnog vijka, držač matice, fiksiranu stranu nosača i potpornu stranu jedinica za podršku, ovim redosledom.

 Spoj sa motorom

 Sastavni Delovi

Nema fajlova za preuzimanje!

Možda će vam se također svidjeti…

Nazad na Vrh

CNC Dijelovi

Sve za vašu CNC mašinu.

Zdravo, Dobro došli na sajt CNC Dijelovi. Molim vas kliknite na "Započnite razgovor" ukoliko želite da pričamo.

Powered by WpChatPlugins