Reduktor za zupčastu letvu sa kosim zubima 1.5M 105,00 KM
Servo Stepper motor drajver SET od 8.5NM 290,00 KM

Servo Stepper motor drajver SET od 2.5NM

CNC DSP Stepper servo pogon 4A 16~70VDC Odgovarajući 56mm NEMA23 motor HBS57 Leadshine Zasnovan na najnovijoj DSP tehnologiji i usvajanju Leadshine-ovog naprednog algoritma upravljanja, HBS servo pogon primenjuje servo kontrolu na 57HSEkk / 57EBPk motore.

Na stanju

Sku:0036

230,00 KM

  KRATAK OPIS: 

CNC DSP Stepper servo pogon 4A 16~70VDC Odgovarajući 56mm NEMA23 motor HBS57 Leadshine Zasnovan na najnovijoj DSP tehnologiji i usvajanju Leadshine-ovog naprednog algoritma upravljanja, HBS servo pogon primenjuje servo kontrolu na 57HSEkk / 57EBPk motore.

Kada se upari sa 57HSEkk / 57EBPkk servo motorom, kombinuje karakteristike i korača otvorene petlje i servo sistema bez četkica, i nudi mnoge jedinstvene napredne karakteristike za odlične performanse sistema kontrole kretanja.

  ELEKTRIČNE SPECIFIKACIJE ZA HBS57 DRAJVER: 

Električne specifikacije (Tj = 25°C / 77°F)

Parametri Min Standardno Max Jedinica
Ulazni napon DC 16 40 70 VDC
Struja logičkog signala 7 10 16 mA
Izlazna struja 0   7.0 (Peak) A
Ulazna frekvencija impulsa 0   300 kHz
Otpor izolacije 500    

 Pictures, dimensions,table data and technical drawings of this product are made with reasonable care and liability is excluded for the accuracy and correctness of this data.

  ENCODER Boje žice

Boje žice Signal Boja
Bela GND            
Crvena VCC            
Žuta B +            
Zelena B –            
Crna A +            
Plava A –            

Pictures, dimensions,table data and technical drawings of this product are made with reasonable care and liability is excluded for the accuracy and correctness of this data.


  KONEKTOR ZA NAPAJANJE I MOTOR-VIJAČNI TERMINAL NA POGONU

KONEKTOR ZA NAPAJANJE I MOTOR-VIJAČNI TERMINAL NA POGONU
Pin Name on Driver I/O Description Motor Wire Colors
1 A+ O Motor Phase A+                
2 A- O Motor Phase A –                
3 B+ O Motor Phase B+                
4 B- O Motor Phase B –                
5 + VDC I Power supply input 16-70 VDC  
6 GND I
Control Signal Connector – Screw Terminal
Pin Name I/O Description                           
1 PUL+ I Impulsni signal: U režimu jednog impulsa (puls/smer), ovaj ulaz predstavlja impulsni signal, pri čemu je svaka rastuća ili opadajuća ivica aktivna (softverski se konfiguriše, pogledajte operativni priručnik za hibridni servo softver za više detalja); U režimu dvostrukog impulsa (softverski konfigurisan), ovaj ulaz predstavlja impuls u smeru kazaljke na satu (CV), aktivan i na visokom i na niskom nivou. 3,3-5V kada je PUL-HIGH, 0-0,5V kada je PUL-LOV. Za pouzdan odgovor, širina impulsa treba da bude duža od 1,2 μs. Serijski spojni otpornici za ograničavanje struje kada se koristi +12V ili +24V. Isto kao DIR i ENA signal.
2 PUL- I
3 DIR+ I Signal (direction)smera: U režimu sa jednim impulsom, ovaj signal ima nizak/visoki napon, koji predstavlja dva smera rotacije motora. U režimu dvostrukog impulsa (softverski konfigurabilan), ovaj signal je impulsni kontra-takt (CCV), aktivan i na visokom i na niskom nivou. Za pouzdan odziv na kretanje, DIR signal treba da bude ispred PUL signala najmanje 5 μs. 3,3-5V kada je DIR-HIGH, 0-0,5V kada je DIR-LOV. Imajte na umu da je smer rotacije takođe povezan sa podudaranjem ožičenja motora i vozača. Zamena veze dve žice za kalem sa drajverom će obrnuti smer kretanja. Polaritet signala pravca se može softverski konfigurisati.
4 DIR- I
5 ENA+ I Omogući(Enable) signal: Ovaj signal se koristi za omogućavanje/onemogućavanje drajvera. Podrazumevano, visoki nivo (NPN kontrolni signal) za omogućavanje drajvera i nizak nivo za onemogućavanje drajvera. Obično se ostavlja NEPOVEZOVANO (UKLjUČENO). Imajte na umu da su PNP i diferencijalni kontrolni signali naprotiv, odnosno Nizak nivo za omogućavanje. Aktivni nivo ENA signala se softverski konfiguriše
6 ENA- I
Stator Signal Connector – Screw Terminal
Pin Name I/O Description                           
1 ALM+ O Alarmni signal: OC izlazni signal, aktivan kada je aktivirana jedna od sledećih zaštita: prenapon, prekomerna struja i greška praćenja položaja. Ovaj port može potopiti ili dobiti struju od 20mA na 24V. Podrazumevano, otpor između ALM+ i ALM- je niska impedansa u normalnom radu i postaje visok kada HBS56 krene u grešku. Aktivni nivo alarmnog signala se softverski konfiguriše. Pogledajte uputstvo za upotrebu hibridnog servo softvera za više detalja.
2 ALM- O

  DIP SWITCH Setting for Microstep Resolution

    Please read instructions carefully before use this drive!    
  Dip Switch
 • This driver uses an 5-bit DIP switch to set microstep resolution
 • SW5 is used for DIR signal input to change direction CW or CCW

NOTE: Do not change DIP switch poles under power, turn drive off before changing microstepping configuration!

warning  

Steps / Revolution SW1 SW2 SW3 SW4
Software Configured (Default 400) on on on on
800 off on on on
1600 on off on on
3200 off
off on on
6400 on on off on
12800 off on off on
25600 on off off on
51200 off off off on
1000 on on on off
2000 off on on off
4000 on off on off
5000 off off on off
8000 on on off off
10000 off on off off
20000 on off off off
40000 off off off off

 Podešavanje parametara servo PID-a

Trenutna podrazumevana trenutna petlja, petlja položaja i parametri petlje brzine pogona su najbolji parametri usklađenog motora.Kupac generalno ne mora da ga menja. Potrebno je samo odabrati mikrostepping motora i nazivnu struju u skladu sa potrebama upravljanja sistemom.


  DIMENZIJE MOTORA

servo stepper 2.2nm

 

Motor Wiring

  Motor Wiring

 servo stepper 2.2nm wiring

 

 

 

Descript

   OPIS

HBS serija nudi alternativu za aplikacije koje zahtijevaju visoke performanse i visoku pouzdanost kada je servo jedini izbor, dok je i dalje isplativ. Sistem uključuje 3-fazni koračni motor u kombinaciji sa potpuno digitalnim pogonom visokih performansi i internim enkoderom koji se koristi za zatvaranje petlji položaja, brzine i struje u realnom vremenu, baš kao i servo sistemi. Kombinuje najbolje tehnologije servo i koračnih motora, te pruža jedinstvene mogućnosti i poboljšanja u odnosu na oba, uz samo djelić cijene servo sistema. Sposoban je za pogon NEMA 23, 24 i 34 servo motora (koračni motori sa enkoderima) sa zatvorenom petljom pozicije u realnom vremenu.

Isto kao i servo pogoni u tradicionalnim servo sistemima bez četkica, HBS86H servo pogon uzima povratnu informaciju enkodera od pogonjenog servo motora serije 86HSExx kako bi zatvorio pozicionu petlju i eliminirao mogućnost gubitka sinhronizacije kretanja. Stoga je gubitak koraka koji ograničava usvajanje stepper sistema potpuno eliminisan u HBS86H servo sistemima. U poređenju sa konstantnom izlaznom strujom u koračnom pogonu otvorene petlje, izlazna struja od servo pogona HBS86H do pogonjenog motora zavisi od opterećenja. Kada je zahtjev za obrtnim momentom nizak, izlazna struja se automatski spušta na nivo „just enough“. Ali kada je zahtjev za okretnim momentom visok, HBS86H servo pogon može brzo povećati izlaznu struju, do 8,2 A. Ovo može značajno poboljšati vrijeme odziva kontrolnog sistema, ponuditi odlične performanse ubrzanja i smanjiti zagrijavanje motora za čak 50% u odnosu na sisteme otvorene petlje. Takođe, nije potrebna rezervacija obrtnog momenta za HBS86H servo sistem. U pogonjenom servo sistemu, uvijek dozvoljava 100% implementaciju obrtnog momenta dostupnog od pogonjenog servo motora i na taj način poboljšava performanse sistema pri velikoj brzini za čak 40% u odnosu na uporedive koračne sisteme otvorene petlje. Pored toga, glatkoća i tišina su takođe značajno poboljšani u HBS86H servo sistemima preko stepera.

U poređenju sa tradicionalnim servo sistemima bez četkica, cena za HBS86H servo sisteme je znatno niža. Oni takođe nadmašuju uporedive tradicionalne servo sisteme bez četkica po karakteristikama mnogo većeg obrtnog momenta pri niskoj srednjoj brzini, velike krutosti pri mirovanju, bez tresenja, bez prekoračenja i skoro nultog vremenskog intervala. Pored toga, plug-and-play podešavanje za skoro sve aplikacije čini servo sistem koji pokreće HBS86H veoma jednostavnim za postavljanje, u odnosu na servo sisteme bez četkica koje je teško konfigurisati koji obično uključuju konfiguracije desetina parametara.

 

   DADATCI

 • Kontrola koraka i pravca
 • Zatvorena petlja položaja bez gubitka sinhronizacije pokreta
 • Izlazni napon: 16-70 VAC
 • Izlazna struja zasnovana na opterećenju od 0,5 – 7 A
 • Visok obrtni moment pri startovanju i mala brzina
 • Bez rezervisanja obrtnog momenta Visoka krutost u stanju mirovanja
 • Značajno smanjeno zagrijavanje motora
 • Glatko kretanje motora i izuzetno niska buka motora
 • Brz odgovor, bez kašnjenja i nulto vrijeme poravnanja
 • Nema gubitka koraka; nema trešenja; nema prekoračenja
 • Plug-and-play i bez podešavanja za većinu aplikacija
 • Nizak trošak 

   PRIMJENA

 • Mašina za graviranje
 • Za razne male i srednje opreme za automatizaciju
 • Mašina za skidanje, Mašina za obeležavanje
 • Mašina za sečenje Laserske mašine
 • Ploteri, medicinska oprema
 • Alatne mašine
 • Oprema za automatsku montažu
 • Elektronska oprema za obradu gde se očekuje niska buka
 • Veliko-brzinski uredjajni dodatak

Package Includes

 PACKAGE Includes 

 • (1pcs) / 57EBP98ALC Motor with encoder + encoder cable 2m + motor cable 2m
 • (1pcs) / HBS57 Cloosed Loop Driver

  Weight without packaging: 1.75kg


 

 

Nema fajlova za preuzimanje!

Možda će vam se također svidjeti…

Nazad na Vrh

CNC Dijelovi

Sve za vašu CNC mašinu.

Zdravo, Dobro došli na sajt CNC Dijelovi. Molim vas kliknite na "Započnite razgovor" ukoliko želite da pričamo.

Powered by WpChatPlugins