Servo Stepper motor drajver SET od 2.5NM 230,00 KM
Servo Stepper motor drajver SET od 12.5 Nm 350,00 KM

Servo Stepper motor drajver SET od 8.5NM

CNC DSP Stepper servo pogon 8A 30~100VDC Odgovarajući 86mm NEMA34 motor HBS86H Leadshine Zasnovano na najnovijoj DSP tehnologiji i usvajanju Leadshine-ovog naprednog algoritma upravljanja, HBS servo pogon primenjuje servo kontrolu na 86HSEkk servo motore.

Kada se upari sa 86HSEkk servo motorom, kombinuje karakteristike stepera otvorene petlje i servo sistema bez četkica, i nudi mnoge jedinstvene napredne karakteristike za odlične performanse sistema kontrole kretanja.

Na stanju

Sku:0092

290,00 KM

  ELEKTONSKA SPECIFIKACIJA za HBS86H drajver: 

ELEKTRONSKA SPECIFIKACIJA (Tj = 25°C / 77°F)

Parametri Min Standardno Max Jedinica
Ulazni napon DC 24 40 100 VDC
Ulazni napon AC 18 40 70 VAC
Struja logičkog signala 7 10 16 mA
Izlazna struja 0   8.2 (Peak) A
Ulazna frekvencija impulsa 0   200 kHz
Otpor izolacije 500    

 Pictures, dimensions,table data and technical drawings of this product are made with reasonable care and liability is excluded for the accuracy and correctness of this data.

  DB9 ENCODER MOTOR Connector

DB9 KONEKTOR MUŠKI* Signal DB9 KONEKTOR ŽENSKI** Boja žice
PIN_1 A + PIN_1            
PIN_2 VCC PIN_2            
PIN_3 GND PIN_3            
PIN_6 B + PIN_6            
PIN_7 B – PIN_7            
PIN_8 A – PIN_8            

DB9 Male and Female Pinouts

Pictures, dimensions,table data and technical drawings of this product are made with reasonable care and liability is excluded for the accuracy and correctness of this data.

*  DB9_Connector_Male is from Motor side
** DB9_Connector_Female is on extension Cable

  POWER and Motor Connector – Screw Terminal

PKONEKTOR ZA NAPAJANJE I MOTOR – VIJAČNI TERMINAL NA POGONU
Pin Ime I/O Opis Motor Boja žice
1 A+ O Motor Phase A+                
2 A- O Motor Phase A-                
3 B+ O Motor Phase B+                
4 B- O Motor Phase B-                
5 AC I Power supply input 20-70VAC / 30-100VDC  
6 AC I
KONEKTOR ZA NAPAJANJE I MOTOR – VIJAČNI TERMINAL NA POGONU
Pin Ime I/O Opis                           
1 PUL+ I Impulsni signal: U režimu jednog impulsa (puls/smer), ovaj ulaz predstavlja impulsni signal, pri čemu je svaka rastuća ili opadajuća ivica aktivna (softverski se konfiguriše, pogledajte operativni priručnik za hibridni servo softver za više detalja); U režimu dvostrukog impulsa (softverski konfigurisan), ovaj ulaz predstavlja impuls u smeru kazaljke na satu (CV), aktivan i na visokom i na niskom nivou. 3,3-5V kada je PUL-HIGH, 0-0,5V kada je PUL-LOV. Za pouzdan odgovor, širina impulsa treba da bude duža od 1,2 μs. Serijski spojni otpornici za ograničavanje struje kada se koristi +12V ili +24V. Isto kao DIR i ENA signal.
2 PUL- I
3 DIR+ I Signal smera: U režimu sa jednim impulsom, ovaj signal ima nizak/visoki napon, koji predstavlja dva smera rotacije motora. U režimu dvostrukog impulsa (softverski konfigurabilan), ovaj signal je impulsni kontra-takt (CCV), aktivan i na visokom i na niskom nivou. Za pouzdan odziv na kretanje, DIR signal treba da bude ispred PUL signala najmanje 5 μs. 3,3-5V kada je DIR-HIGH, 0-0,5V kada je DIR-LOV. Imajte na umu da je smer rotacije takođe povezan sa podudaranjem ožičenja motora i vozača. Zamena veze dve žice za kalem sa drajverom će obrnuti smer kretanja. Polaritet signala pravca se može softverski konfigurisati.
4 DIR- I
5 ENA+ I Uključi signal: Ovaj signal se koristi za omogućavanje/onemogućavanje drajvera. Podrazumevano, visoki nivo (NPN kontrolni signal) za omogućavanje drajvera i nizak nivo za onemogućavanje drajvera. Obično se ostavlja NEPOVEZOVANO (UKLjUČENO). Imajte na umu da su PNP i diferencijalni kontrolni signali naprotiv, odnosno Nizak nivo za omogućavanje. Aktivni nivo ENA signala se softverski konfiguriše.
6 ENA- I
Signalni konektor statora – navojni priključak
Pin Ime I/O Opis                           
1 Pend+ O Signal u poziciji: OC izlazni signal, aktivan kada je razlika između stvarne pozicije i komandne pozicije nula. Ovaj port može potopiti ili dobiti struju od 20mA na 24V. Otpor između Pend+ i Pend- je aktivan pri visokoj impedansi.
2 Pend- O
3 ALM+ O Alarmni signal: OC izlazni signal, aktivan kada je aktivirana jedna od sledećih zaštita: prenapon, prekomerna struja i greška praćenja položaja. Ovaj port može potopiti ili dobiti struju od 20mA na 24V. Podrazumevano, otpor između ALM+ i ALM- je niska impedansa u normalnom radu i postaje visok kada HBS86 krene u grešku. Aktivni nivo alarmnog signala se softverski konfiguriše. Pogledajte uputstvo za upotrebu hibridnog servo softvera za više detalja.
4 ALM- O

 DIP Prekidač Postavke za Microstep rezoluciju

    Please read instructions Pažljivo pročitajte uputstva pre upotrebe ovog pogona!    
  Dip Switch
 • Ovaj drajver koristi 6-bitni DIP prekidač za podešavanje rezolucije mikrokoraka
 • SV5 se koristi za ulaz DIR signala za promenu smera u desno ili levo
 • SV6 se ne koristi na ovom drajvu

NAPOMENA: Ne menjajte polove DIP prekidača pod napajanjem, isključite pogon pre promene konfiguracije mikrostepinga!

warning  

Steps / Revolution SW1 SW2 SW3 SW4
Software Configured (Default 400) on on on on
800 off on on on
1600 on off on on
3200 off
off on on
6400 on on off on
12800 off on off on
25600 on off off on
51200 off off off on
1000 on on on off
2000 off on on off
4000 on off on off
5000 off off on off
8000 on on off off
10000 off on off off
20000 on off off off
40000 off off off off
RS232 Komunikacioni port
Pin Ime I/O Opis
1 NC Not connected.
2 +5V O +5V napajanje samo za STU (Simple Tuning Unit). Ostaviti ga nepovezanog kada se povežete na serijski port računara!
3 TxD O RS232 transmit.
4 GND GND Ground.
5 RxD I RS232 receive.
6 NC Not connected.

It is used to configure the close-loop current, open-loop current, position following error limit and etc. See hybrid servo drive software operational manual for more information.


 Torque Curve

leadshine torque curveAbove Shown Torque Curve is calculated on 75Vac


  MOTOR DIMENSIONS

86hse8n b32 vallder

 

 

DESCRIPT

   OPIS

HBS serija nudi alternativu za aplikacije koje zahtijevaju visoke performanse i visoku pouzdanost kada je servo jedini izbor, dok je i dalje isplativ. Sistem uključuje 3-fazni koračni motor u kombinaciji sa potpuno digitalnim pogonom visokih performansi i internim enkoderom koji se koristi za zatvaranje petlji položaja, brzine i struje u realnom vremenu, baš kao i servo sistemi. Kombinuje najbolje tehnologije servo i koračnih motora, te pruža jedinstvene mogućnosti i poboljšanja u odnosu na oba, uz samo djelić cijene servo sistema. Sposoban je za pogon NEMA 23, 24 i 34 servo motora (koračni motori sa enkoderima) sa zatvorenom petljom pozicije u realnom vremenu.

Isto kao i servo pogoni u tradicionalnim servo sistemima bez četkica, HBS86H servo pogon uzima povratnu informaciju enkodera od pogonjenog servo motora serije 86HSExx kako bi zatvorio pozicionu petlju i eliminirao mogućnost gubitka sinhronizacije kretanja. Stoga je gubitak koraka koji ograničava usvajanje stepper sistema potpuno eliminisan u HBS86H servo sistemima. U poređenju sa konstantnom izlaznom strujom u koračnom pogonu otvorene petlje, izlazna struja od servo pogona HBS86H do pogonjenog motora zavisi od opterećenja. Kada je zahtjev za obrtnim momentom nizak, izlazna struja se automatski spušta na nivo „just enough“. Ali kada je zahtjev za okretnim momentom visok, HBS86H servo pogon može brzo povećati izlaznu struju, do 8,2 A. Ovo može značajno poboljšati vrijeme odziva kontrolnog sistema, ponuditi odlične performanse ubrzanja i smanjiti zagrijavanje motora za čak 50% u odnosu na sisteme otvorene petlje. Takođe, nije potrebna rezervacija obrtnog momenta za HBS86H servo sistem. U pogonjenom servo sistemu, uvijek dozvoljava 100% implementaciju obrtnog momenta dostupnog od pogonjenog servo motora i na taj način poboljšava performanse sistema pri velikoj brzini za čak 40% u odnosu na uporedive koračne sisteme otvorene petlje. Pored toga, glatkoća i tišina su takođe značajno poboljšani u HBS86H servo sistemima preko stepera.

U poređenju sa tradicionalnim servo sistemima bez četkica, cena za HBS86H servo sisteme je znatno niža. Oni takođe nadmašuju uporedive tradicionalne servo sisteme bez četkica po karakteristikama mnogo većeg obrtnog momenta pri niskoj srednjoj brzini, velike krutosti pri mirovanju, bez tresenja, bez prekoračenja i skoro nultog vremenskog intervala. Pored toga, plug-and-play podešavanje za skoro sve aplikacije čini servo sistem koji pokreće HBS86H veoma jednostavnim za postavljanje, u odnosu na servo sisteme bez četkica koje je teško konfigurisati koji obično uključuju konfiguracije desetina parametara.

 

   DADATCI

 • Kontrola koraka i pravca
 • Zatvorena petlja položaja bez gubitka sinhronizacije pokreta
 • Radni napon: 20-80 VAC ili 30-100 VDC
 • Izlazna struja zasnovana na opterećenju od 0,5 – 8,2 A
 • Visok obrtni moment pri startovanju i mala brzina
 • Bez rezervisanja obrtnog momenta Visoka krutost u stanju mirovanja
 • Značajno smanjeno zagrijavanje motora
 • Glatko kretanje motora i izuzetno niska buka motora
 • Brz odgovor, bez kašnjenja i nulto vrijeme poravnanja
 • Nema gubitka koraka; nema trešenja; nema prekoračenja
 • Plug-and-play i bez podešavanja za većinu aplikacija
 • Nizak trošak 

   PRIMJENA

 • Mašina za graviranje
 • Za razne male i srednje opreme za automatizaciju
 • Mašina za skidanje, Mašina za obeležavanje
 • Mašina za sečenje Laserske mašine
 • Ploteri, medicinska oprema
 • Alatne mašine
 • Oprema za automatsku montažu
 • Elektronska oprema za obradu gde se očekuje niska buka
 • Veliko-brzinski uredjajni dodatak

Package Includes

 PACKAGE Includes 

 • (1pcs) / 86HSE8N_B32 Motor with encoder
 • (1pcs) / HBS86H Cloosed Loop Driver
 • (1pcs) / Encoder extension cable (shielded with DB9 connector on one end)

  Weight without packaging: 4.6kg

 

  

 86HSE8N_B32 Motor Manual

Možda će vam se također svidjeti…

Nazad na Vrh

CNC Dijelovi

Sve za vašu CNC mašinu.

Zdravo, Dobro došli na sajt CNC Dijelovi. Molim vas kliknite na "Započnite razgovor" ukoliko želite da pričamo.

Powered by WpChatPlugins